باتری کار

فروش اینترنتی باطری ماشین

باتری کار

فروش اینترنتی باطری ماشین

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

خودروهای برقی

خودروهای برقی


ماشین های برقی ماشین هایی هستند که به جای موتور درون سوز داخل خودرو،  از باتری به عنوان منبع انرژی، و از موتور الکتریکی به

عنوان نیروی محرکه استفاده می کنند. در واقع این نوع خودروها به یک موتور الکتریکی و باتری مجهز است که قابلیت شارژ شدن در ایستگاه های مخصوص را دارد و بسته به توان باتری مسافتی بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ کیلومتر می پیماید.

اگر بخواهم از تاریخچه این خودروها صحبت کنم باید بگویم که تولید این خودروها به قرن نوزدهم میلادی بر میگردد ولی در آن زمان سبب تولید انبوه و ایجاد یک بازار رقابتی نگردید. تا اینکه در سال 2008 میلادی با توجه به توسعه و پیشرفت فناوری باتری ها، تحول اساسی در تولید خودروهای برقی صورت گرفت.که از مزیت های آن نسبت به سایر خودروها به کاهش گازهای گلخانه ای، کاهش وابستگی به سوخت های نفتی مثل گازوئیل، بنزین و ... و مهم تر از همه می توان به کاهش چشم گیر آلودگی هوا اشاره کرد و از معایب آن می توان به قیمت بالا، پیمایش مسافت محدود، زمان طولانی شارژ باتری، عدم وجود تکنسین ها و متخصصین کارآمد اشاره کرد.

گاستون پلانته فیزیکدان فرانسوی است که اولین بار در سال 1859 میلادی باتری های قابل شارژ جهت ذخیره سازی برق در خودرو را اختراع کرد که نام این نوع باطری ماشین در صنعت باتری، باتری سربی – اسیدی می گویند. بعد از آن در سال 1884 میلادی پارکر توانست یک خودروی برقی را در شهر لندن راه اندازی کند.

سپس در سال 1381شمسی مهندس جوان ایرانی به نام جمشید آرین اولین خودروی برقی – بنزینی را اختراع کرد که حسن روحانی در سال 1393 شمسی از آن رونمایی کرد.

شاید برایتان جالب باشد که ریزترین خودرو برقی ساخته یک گروه سوئیسی می باشد که یک نانو خودرو بوده و از یک تک مولکول ساخته شده است که دارای چهار چرخ است. و تکنولوژی آن به این صورت است که به جای حمل باتری، برق مورد نیاز خود را از سر میکروسکوپ پویشی تونلی که بالای سر آن قرار دارد تامین میکند.

برای مدل های استاندارد این خودروها قیمت برآورد شده در بریتانیا 9995 یورو می باشد که مزیت آن نسبت به خودروهای دیگر از پرداخت شارژ جهت نقاط پر ترافیک لندن معاف است. همچنین قیمت این خودرو در کاستاریکا 13000 دلار آمریکا و در بازار شیلی 12000 دلار آمریکا قیمت گذاری شده است. جالب است که بدانید که در هندوستان هم از این صنعت با قیمت 350000 روپیه به فروش می رسد.

باتری ها

در فناوری خودروهای برقی باتری یکی از نقش‌های مهم را بر عهده دارد. عواملی چون ظرفیت باتری، عملکرد باتری، دوام باتری، طول عمر، چگالی انرژی، چگالی توان، حساسیت نسبت به دما، زمان شارژ و قیمت از شاخصه‌های مهم انتخاب باتری می‌باشد.

اگرچه خودروهای برقی کاهش اتکا به سوخت های فسیلی را به دنبال دارد ولی یک از معضلات که صنعت برق با آن موجه خواهد بود شارژ باطری ماشین های برقی است که سیستم شبکه توزیع آن دچار مشکلاتی چون افزایش پیک مصرف، نوسانات ولتاژ و افزایش تلفات می باشد.

انواع باتری‌های مورد استفاده در خودروی برقی :

  • باتری اسیدی که هنوز به عنوان باطری ماشین در بسیاری از مدل‌های خودروی برقی استفاده می‌شود. هزینه‌های اولیه کمتری نسبت به بقیهباتری‌ها دارد و افزایش توان خروجی با اضافه کردن تعداد باتری‌ها به سادگی قابل انجام است.
  • باتری نیکل–کادمیم
  • باتری نیکل– هیدرید فلز
  • باتری نیکل-آهن

استفاده از چندین نوع باتری نیز در حال تحقیق و بررسی است. مانند:

  • sh bayat
  • ۰
  • ۰

انواع یو پی اس


در طول کار با وسایل الکترونیکی شاید برای شما هم پیش آمده باشد که با نوسانات برق یا قطع شدن آن وسیله الکترونیکی شما دچار آسیب های جدی شده باشد حال این مشکل برای تاسیسات بزرگ و پیشرفته می تواند تبعات هنگفتی را به بار بیاورد

برای حل این مشکل پیشنهاد ما به شما این است که لوازم الکترونیکی خود را در منزل و محل کار مجهز به یوپی اس کنید. منظور از یوپی اسهمان منبع تغذیه بدون وقفه می باشد که معادل انگلیسی آن Uninterruptible power supply=UPS می باشد.

زمانی که ولتاژ ورودی قطع یا نوسانات شدید می شود وجود یوپی اس باعث می شود وسیله الکترونیکی شما در حالت نرمال به کار خود ادامه دهد. در داخل یوپی اس های کوچک یک باتری وجود دارد که هنگامی که برق وصل باشد این باتری شارژ شده و در هنگام قطع یا افت ولتاژ، به طور اتوماتیک منبع تغذیه وسیله الکترونیکی را از برق شهری به باتری موجود در درون خود در زمانی کمتر از 2 میلی ثانیه منتقل می کند به طوری که قطعه الکترونیکی این تغییر ولتاژ و قطعی برق را احساس نکرده و به کار خود ادامه می دهد.

انواع UPS لاین اینتراکتیو یا

معمولا یوپی اس ها را بر اساس عملکرد داخلی به دسته کلی تقسیم می کنند:

1.     آفلاین یا آماده به کار

2.     آنلاین یا برخط

3.     در تعامل با خط یا لاین اینتراکتیو

آماده به کار یا آفلاین

این نوع  UPS، هنگام قطع برق به عنوان منبع جایگزین فعال می‌شوند.

در واقع این نوع یوپی‌اس‌ها در حالت عادی از برق شهر استفاده کرده  اما به محض قطع برق، با تغییر جریان، یوپی‌اس را  وارد مدار کرده و برق باطری را به برق مورد نیاز مصرف‌کننده‌ها تبدیل می‌کند.که در یوپی‌اس آماده به کار «خارج از خط» سیستم بار به‌طور مستقیم توسط برق ورودی پشتیبانی می‌شود و مدارات قدرت تنها با استناد به ابزار قدرت تغذیه می‌شوند. بیشترین یوپی‌اس‌های زیر ۱ کیلوولت آمپر از انواع خط‌های تعاملی یا آماده به کار هستند که معمولاً ارزان قیمت ترند.

این نوع از یوپی‌اس‌ها تنها به هنگام قطع برق و به عنوان منابع جایگزین فعال می‌شوند به همین علت به آن‌ها یوپی‌اس با عملکرد کشیک انفعالی نیز می‌گویند.

برخط یا آنلاین

این مدل یوپی اس نسخه کامل شده مدل آفلاین است که علاوه بر زمان قطع برق در صورت نوسان برق هم انرژی الکتریکی مورد نیاز مصرف‌کننده را از راه باتری‌ها تأمین خواهد کرد و در این یوپی اس ها زمان بین قطع برق شبکه و وصل برق اضطراری توسط یوپی اس، صفر ثانیه است.

یوپی‌اس لاین-اینتراکتیو

یوپی‌اس‌های لاین‌اینتراکتیو در شرایط عادی می‌توانند ولتاژ خروجی را به وسیله ی یک ترانسفورماتور تثبیت کنند. این نوع یوپی‌اس‌ها کیفیت و حساسیت بسیار بالایی دارند و برای دستگاه‌های بسیار حساس آزمایشگاهی، نظامی و… به کار می‌روند.

بازدهی این یوپی اس‌ها نسبت به سایر یوپی اس ها به صورت قابل ملاحظه‌ای کمتر و مصرف داخلی آن‌ها بسته به انواع آن بین پنج تا ده برابر سایر مدلهاست. این مدل یوپی اس‌ها علاوه بر مصرف برق قابل توجه، به دلیل تولید حرارت داخلی چند برابری که باعث کاهش عمر خازن‌های الکترولیت شده و همچنین فن‌های دستگاه به دلیل کارکرد عمدتا مداوم آنها، معمولاً نسبت به مدل‌های دیگر از عمر کوتاه تری برخوردارند.

  • sh bayat
  • ۰
  • ۰

یو پی اس

اغلب باتری‌هایی که در UPS استفاده میشوند مشابه باتری‌هایی هستند که در خودروها استفاده می شوند که البته تفاوت های زیادی با هم دارند

باتری‌های خودرو نیروی الکتریسیته را با استفاده از واکنش اسیدسولفوریک بر روی صفحات سربی که درمایع معلق است تولید میکنند، به همین دلیل به آن‌ها باتری‌های ” معلق درمایع” میگویند. که این دسته از باتری ها برای استفاده در UPS مناسب نیستند به این دلیل که امکان نشت اسید از محفظه باتری وجود دارد و همچنین به هنگام شارژ باتری ممکن است گاز هیدروژن قابل اشتعال تولید که می تواند خطرناک باشد.

به همین خاطر، باتری‌های UPS ازنوع مخصوصی هستند: باتری‌های سربی-اسیدی با دریچه تنظیم شده.

این باتری‌ها برای جلوگیری از هرگونه احتمال فرارهیدروژن یا نشتی اسید، کاملاً بسته شده اند. برای کاهش بیشتراحتمال نشتی، اسید با لایه‌هایی از نمد یا فیبر پوشانده شده است که آنرا سرجای خود نگاه دارد. این باتری‌ها مزایای بسیاری نسبت به باتری‌های سنتی معلق درمایع دارند ازجمله اینکه براحتی میتوان آن‌ها را درمسافت‌های طولانی حمل ونقل کرد، زیرا درمقابل نشتی محافظت شده اند درحالیکه باتری‌های سنتی معلق درمایع بعنوان یک ماده خطرناک و ریسک پذیردرنظرگرفته میشوند.

تنها نقطه منفی باتری‌هایUPS   اینست که قیمت آن‌ها در ظرفیت‌های مشابه دو یا سه برابراز باتری‌های معمولی بیشتر است. تمام باتری‌ها برحسب ولتاژنامی (برحسب ولت) وظرفیتشان (برحسب آمپر- ساعت) طبقه بندی میشوند.

یک آمپر- ساعت معرف مقدارانرژی لازم برای فراهم کردن یک آمپرجریان درزمان یک ساعت با ولتاژ معین میباشد. مقدارآمپر- ساعت بیشترمعرف ظرفیت بیشتر باتری میباشد.

برای خرید و مشاوره انواع باطری ماشین با باتری کار در ارتباط باشید.

  • sh bayat